אנקונדה (מעי פרה ממולא) זמן הכנה: שעתיים זמן עבודה: רבע שעה סיווג כשרות: כשר בשרי רמת קושי כל אחד יכול

מצרכים ל-5 מנות: מעי עבה של פרה למילוי: 1 קילו טחול עגל טחון 300 גרם שומן לב טחון 400 גרם בשר טחון 3 בצלים, קצוצים חצי ראש שום, מעוך בסכין מלח חצי כוס מים 2 כפות אורז רבע חבילת כוסברה כפית פלפל שחור לתוספת תפוחי האדמה: 2 תפוחי אדמה, חתוכים לפרוסות 1 כף שמן 1 כוס מים חצי כפית פלפל שחור 1 כפית מלח 2-3 שיני שום רבע חבילת שמיר 2 כפות פפריקה מתוקה אופן ההכנה: 1. מערבבים את כל חומרי המילוי וממלאים את המעיים לא עד הסוף (שיישארו רפויים). קושרים את הקצוות בחבל דק. 2. מכניסים לסיר, מוסיפים מים פושרים עד לכיסוי ומבשלים שעה אחרי הרתיחה. 3. לתוספת תפוחי האדמה: מערבבים את כל החומרים ואופים 45 דקות. 4. מגישים עם חמוצים וערק, וויסקי או סודה.

תגובות

SEARCH