פחלי מספר מנות: 1 | סיווג כשרות: מתכון פרווה זמן עבודה: 20 דקות | מיומנות: קל

מצרכים: 500 גר' תרד 200 גר' בצל ירוק (למי שלא אוהב בצל ניתן לשים הרבה פחות או פשוט לדלג על השלב הזה) 200 גר' אגוזי מלך 2 שיני שום 12 ענפי כוסברה 3 ענפי פטרוזיליה פלפל אדום (לא חובה) מלח לפי טעם גרגירי רימון אופן הכנה: 1. רוחצים היטב את כל העלים הירוקים: תרד, פטרוזיליה וכוסברה. מפרידים בים העלים לענפים. במתכון הזה משתמשים רק בעלים הירוקים. 2. מרתיחים מים ומורידים את הסיר מהאש. מעבירים את העלים למים הרותחים ומשרים 20 דקות בסיר עם מכסה סגור. 4. אחרי 20 דקות מוציאים את העלים וסוחטים. נותנים לעלים להתקרר. 5. גורסים יחד את העלים, השום, האגוזים, הבצל והפלפל מתבלים וטועמים שיש מספיק מלח. מעבירים לצלחת הגשה, מקשטים בגרגירי רימונים ומגישים. מומלץ לשים מספיק גרגירי רימון בשביל שבכל ביס יהיה לפחות גרגר אח

תגובות

SEARCH