מצרכים:
אופן הכנה:
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפטוצ'יני בסיר מים רותחים מומלחים בכפית מלח, עד לדרגת "אל דאנטה" (לפי השן) , מסננים ומצננים מעט.
2. מחממים במחבת גבוהה 1/3 כוס שמן זית ומוסיפים את החצילים, הפלפלים האדומים והירוקים ואת הפלפל החריף.
3. לאחר ריכוך קל מוסיפים את פרוסות השום והעגבניות המיובשות, ומערבבים כ-2 דקות, עד להשחמה קלה של השום.
4. מוסיפים 1/3 כוס יין אדום ומצמצמים כ-2 דקות.
5. מוסיפים את החמאה, מוסיפים מעל חצי חופן של הכוסברה ופטרוזיליה, 4 קורט מלח ומערבבים.
6. מוסיפים מהפטוצ'יני מעל ומערבבים היטב.
7. מעבירים לצלחות, מעל כל מנה מפזרים פתיתי פרמז'ן ומגישים חם.
תגובות
הוסף רשומת תגובה