מצרכים:
תחתית:
6 חלבונים
כוס סוכר
2 כוסות קוקוס
מוס ריבת חלב:
שמנת מתוקה
חצי פודינג וניל
2 כפות ריבת חלב
קרם קוקוס:
2 שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
חצי פודינג וניל
225גרם גבינת נפוליאון
פחית חלב קוקוס
2 שוקולד לבן
לזילוף ריבת חלב
אופן הכנה:
לפני התחלת העוגה ממיסים חלב קוקוס ו2 שוקולד לבן על אש נמוכה. מעבירים למקפיא לחצי שעה.
להכנת התחתית:
מקציפים חלבונים וסוכר במהירות גבוהה לקצף מבריק ועמיד. מנמיכים ומוסיפים קוקוס. אופים כ-20 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מצננים בטמפרטורת החדר.
להכנת מוס ריבת חלב:
מקציפים שמנת מתוקה ופודינג במהירות גבוהה. לקראת הסוף מנמיכים, ומוסיפים ריבת חלב. מורחים על תחתית הקוקוס.
לקרם הקוקוס:
מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, פדינג וגבינה. מנמיכים ומוסיפים את גנאש הקוקוס ושוקולד הלבן.
מזלפים ריבת חלב ומעבירים למקפיא להתייצבות חצי שעה. מעבירים למקרר ללילה.
להכנת התחתית:
מקציפים חלבונים וסוכר במהירות גבוהה לקצף מבריק ועמיד. מנמיכים ומוסיפים קוקוס. אופים כ-20 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מצננים בטמפרטורת החדר.
להכנת מוס ריבת חלב:
מקציפים שמנת מתוקה ופודינג במהירות גבוהה. לקראת הסוף מנמיכים, ומוסיפים ריבת חלב. מורחים על תחתית הקוקוס.
לקרם הקוקוס:
מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, פדינג וגבינה. מנמיכים ומוסיפים את גנאש הקוקוס ושוקולד הלבן.
מזלפים ריבת חלב ומעבירים למקפיא להתייצבות חצי שעה. מעבירים למקרר ללילה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה