קוקטייל מנגו זמן בישול/אפייה: מהיר | מספר מנות: 2


מצרכים:
פלח מנגו קלוף וחתוך לקוביות
 
30 מ"ל מרטיני ביאנקו
 
30 מ"ל מרטיני דריי
 
60 מ"ל קרם קוקוס
 
30 מ"ל סירופ מנגו
 
קליפת לימון חתוכה לרצועות דקיקות
 
קרח
 
אופן הכנה:
טוחנים בבלנדר קוביות קרח, מרטיני ביאנקו ומרטיני דריי.

מניחים בשתי כוסות גבוהות את פלח המנגו ומוזגים מעט מתערובת המרטיני. מכסים בקרח כתוש גס ויוצקים קרם קוקוס וסירופ מנגו. מקשטים בקליפת

תגובות

SEARCH