אופן הכנה:
למאפה:
1. מחממים את רוב הקצפת הצמחית (200 מ"ל), יוצקים על השוקולד ובוחשים לקבלת תערובת אחידה.
2. בוחשים פנימה את אבקת השקדים, הדבש והביצים.
3. יוצקים לתבנית ואופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ-20 דקות, עד התייצבות. מצננים.
למוס:
1. ממיסים את הג’לטין בשארית הקצפת הצמחית (50 מ"ל) ומשרים למשך כ-3 דקות.
2. מקציפים חלבונים במערבל. במקביל מרתיחים את הדבש בסיר קטן או במיקרוגל.
3. מטפטפים את הדבש הרותח בזרם אל החלבונים, תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף, עד שהתערובת מתקררת והקצף יציב ומבריק.
4. ממיסים יחד מים ושוקולד ומקפלים אל קצף החלבון.
5. יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומקררים עד התייצבות.
להגשה:
1. מפזרים שוקולד מגורד על העוגה ומגישים.
1. מחממים את רוב הקצפת הצמחית (200 מ"ל), יוצקים על השוקולד ובוחשים לקבלת תערובת אחידה.
2. בוחשים פנימה את אבקת השקדים, הדבש והביצים.
3. יוצקים לתבנית ואופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ-20 דקות, עד התייצבות. מצננים.
למוס:
1. ממיסים את הג’לטין בשארית הקצפת הצמחית (50 מ"ל) ומשרים למשך כ-3 דקות.
2. מקציפים חלבונים במערבל. במקביל מרתיחים את הדבש בסיר קטן או במיקרוגל.
3. מטפטפים את הדבש הרותח בזרם אל החלבונים, תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף, עד שהתערובת מתקררת והקצף יציב ומבריק.
4. ממיסים יחד מים ושוקולד ומקפלים אל קצף החלבון.
5. יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומקררים עד התייצבות.
להגשה:
1. מפזרים שוקולד מגורד על העוגה ומגישים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה