עוגת אפרסקים בקרם שמנת סיווג כשרות: מתכון חלבי | זמן עבודה: 20 דקות | מיומנות: קל


מצרכים:
1+1/4 כוס - קמח
 
10 גר' - אבקת אפייה
 
1/2 כוס - שמן ללא ריח
 
3 - ביצים
 
1 כוס - סוכר
 
1 גביע - שמנת חמוצה
 
10 גר' - סוכר וניל
 
לציפוי:
 
1 - שמנת מתוקה
 
2 כפות - סוכר
 
1 קופסת - שימורי חצאי אפרסקים
 
אופן הכנה:
מחממים את התנור (180 מעלות).

מערבבים את מצרכי הבסיס במהירות גבוהה בסדר הבא:

קמח+אבקת אפייה+שמן+ביצים+סוכר וניל+סוכר+שמנת.

משמנית את תבנית האפייה,מעבירים את הבצק ואופים 30 דקות.

מצננים.

חוצים את העוגה לרוחבה.

מקציפים את השמנת עם הסוכר,מורחים כ-1/3 על השכבה התחתונה,מסדרים את חלק מהאפרסקים,מכסים במחצית השנייה של העוגה ומצפים בקרם שנשאר ומסדרים את יתר הפירות.

תגובות

SEARCH