מצרכים:
1+1/4 כוס - קמח
10 גר' - אבקת אפייה
1/2 כוס - שמן ללא ריח
3 - ביצים
1 כוס - סוכר
1 גביע - שמנת חמוצה
10 גר' - סוכר וניל
לציפוי:
1 - שמנת מתוקה
2 כפות - סוכר
1 קופסת - שימורי חצאי אפרסקים
אופן הכנה:
מחממים את התנור (180 מעלות).
מערבבים את מצרכי הבסיס במהירות גבוהה בסדר הבא:
קמח+אבקת אפייה+שמן+ביצים+סוכר וניל+סוכר+שמנת.
משמנית את תבנית האפייה,מעבירים את הבצק ואופים 30 דקות.
מצננים.
חוצים את העוגה לרוחבה.
מקציפים את השמנת עם הסוכר,מורחים כ-1/3 על השכבה התחתונה,מסדרים את חלק מהאפרסקים,מכסים במחצית השנייה של העוגה ומצפים בקרם שנשאר ומסדרים את יתר הפירות.
מערבבים את מצרכי הבסיס במהירות גבוהה בסדר הבא:
קמח+אבקת אפייה+שמן+ביצים+סוכר וניל+סוכר+שמנת.
משמנית את תבנית האפייה,מעבירים את הבצק ואופים 30 דקות.
מצננים.
חוצים את העוגה לרוחבה.
מקציפים את השמנת עם הסוכר,מורחים כ-1/3 על השכבה התחתונה,מסדרים את חלק מהאפרסקים,מכסים במחצית השנייה של העוגה ומצפים בקרם שנשאר ומסדרים את יתר הפירות.
תגובות
הוסף רשומת תגובה