כריך רמזור מספר מנות: 2 יחידות | סיווג כשרות: מתכון חלבי | מקור מתכון: מתכון, צילום וסטיילינג: נעמי אבליוביץ' | זמן עבודה: 15 דקות | מיומנות: קל


מצרכים:
2 פרוסות לחם
 
2 פרוסות גבינת עמק של תנובה
 
1 חלמון ביצה קשה, חצוי
 
נבטוטים
 
עגבניית שרי, חצויה
 
אופן הכנה:

1. בעזרת סכין חדה, מסירים את הקשה של הלחם.
2. חותכים את פרוסות הלחם לשני מלבנים בגודל זהה. מניחים מעל מלבן לחם פרוסת גבינה בגודל זהה.
3. בעזרת חותכן עוגיות, קורצים 3 עיגולים במלבן הלחם הנותר ומניחים מעל הגבינה.
4. מניחים בגומה העליונה את עגבנית השרי, בגומה האמצעית את חלמון הביצה ובגומה הנותרת את הנבטוטים.
5. חותכים את פרוסת הגבינה הנותרת למלבן ובעזרת חותכן עוגיות קורצים 3 עיגולים. מניחים מעל הכריך ומגישים מיד.

תגובות

SEARCH