אופן הכנה:
אופן ההכנה:
מקציפים במיקסר את השמנות הסוכר והפודינג לקרם סמיך
מוסיפים את הגבינה השוקולד הלבן והליקר
שמים 1/4 כמות בתבנית ומסדרים את הקרמבואים אחד לי השני (שלמים)
בשורה.
מכסים ביתר הקרם ודואגים למלא את כל החללים שבין הקרמבואים.מיישרים.
(אם נשאר קרם,שימו בתבניות אישיות והקפיאו כגלידה).
מעל לעוגהיוצקים גנאש שוקולד מריר
ושומרים בפריזר
לפני ההגשה מוציאים למספר דקות לטמפרטורת החדר
מפרידים את התבנית מהגלידה ומניחים אותה על צלחת הגשה מארכת ויפה
על מנת לפרוס פרוסות ישרות צריך לחתוך פרוסות ע ב ו ת , מלמעלה מהאמצע לצדדים כשהגלידה עדיין קצת קפואה.
"טיפים"
1. ניתן להמיר את הפודינג לכל טעם שאתם רוצים
2. תכינו עם קרמבואים בטעמים שאהובים עליכם.אפשר כמה טעמים ולהניח לסירוגין בתבנית.
3. ציפוי: אפשר לגוון לקרם גנאש
4.ניתן להכין כמנות אישיות בכוסות זכוכית שקופות.
5. המסת שוקולד בשיטת בן- מארי , ממלאים מחבת במים ומרתיחים את המים. שמים את השוקולד בקערה עמוקה ומניחים את הקערה בתוך המחבת. תוך כדי חימום המים השוקולד בקערה יימס (להיזהר שהמים לא ייגעו בשוקולד ולערבב כל הזמן).
מקציפים במיקסר את השמנות הסוכר והפודינג לקרם סמיך
מוסיפים את הגבינה השוקולד הלבן והליקר
שמים 1/4 כמות בתבנית ומסדרים את הקרמבואים אחד לי השני (שלמים)
בשורה.
מכסים ביתר הקרם ודואגים למלא את כל החללים שבין הקרמבואים.מיישרים.
(אם נשאר קרם,שימו בתבניות אישיות והקפיאו כגלידה).
מעל לעוגהיוצקים גנאש שוקולד מריר
ושומרים בפריזר
לפני ההגשה מוציאים למספר דקות לטמפרטורת החדר
מפרידים את התבנית מהגלידה ומניחים אותה על צלחת הגשה מארכת ויפה
על מנת לפרוס פרוסות ישרות צריך לחתוך פרוסות ע ב ו ת , מלמעלה מהאמצע לצדדים כשהגלידה עדיין קצת קפואה.
"טיפים"
1. ניתן להמיר את הפודינג לכל טעם שאתם רוצים
2. תכינו עם קרמבואים בטעמים שאהובים עליכם.אפשר כמה טעמים ולהניח לסירוגין בתבנית.
3. ציפוי: אפשר לגוון לקרם גנאש
4.ניתן להכין כמנות אישיות בכוסות זכוכית שקופות.
5. המסת שוקולד בשיטת בן- מארי , ממלאים מחבת במים ומרתיחים את המים. שמים את השוקולד בקערה עמוקה ומניחים את הקערה בתוך המחבת. תוך כדי חימום המים השוקולד בקערה יימס (להיזהר שהמים לא ייגעו בשוקולד ולערבב כל הזמן).
תגובות
הוסף רשומת תגובה