קבב רומני מספר מנות: 10 קציצות קבב | זמן עבודה: 10 דקות | מיומנות: קל


מצרכים:
~מתכון מאתר "אדום אדום"
 
זמן הכנה לפני בישול 10 דקות
 
זמן טיגון או צלייה בהתאם למידת ההכנה הרצויה
 
1 מגש (1/2 ק"ג) בשר טחון "אדום אדום"
 
1 כפית מלח
 
3/4 כפית סוכר
 
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
 
1 בצל בינוני קטן קצוץ דק
 
3 כפות גדושות פטרוזיליה קצוצה
 
 
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל רכיבי הבשר לתערובת אחידה. 
2. מכינים 10 קציצות קבב מאורכות ומצננים במקרר (לכשעה לפני הצלייה על האש.) 
3. לטיגון : מוזגים כ 4 כפות שמן למחבת חם (רצוי במחבת עם תחתית עבה) ומטגנים על להבה בינונית גבוהה עד לקבלת השחמה יפה מ-2 הצדדים. 
4. לצלייה על האש : מניחים את הקבב על גבי הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה. במהלך הצלייה מסובבים את הקבב מידי פעם לקבלת צלייה אחידה מכל הצדדים. חשוב לשמור על מידת חום בינונית נמוכה. 

תגובות

SEARCH